Nfc

Tränare till våra två yngsta pojklag klara!

Publicerad 2017-10-24 10:57
Nu kan vi även presentera tränarna till våra två yngsta pojklag, P08 och P09.

P08
NFC har gjort klart med en ny rutinerad tränare för P08 och vi kan med stolthet presentera Håkan Richter som kommer att ha huvudansvaret för laget från och med den 1 november.

Håkan har gått gamla Steg 3 utbildningar vilket idag motsvarar UEFA Advance-utbildningen för både seniorer och ungdomar. Från början heltidsanställd i Ljungby IF som ansvarig över all ungdomsfotboll där han även drev fotbollsgymnasiet i Ljungby. 2004 tog sig de till final i DM i alla ålderskullar för pojkar det året (P14, P16, P17 och P19). Håkan coachade P16, P17 och P19 där de i finalen i P16 slog Jönköpings Södra IF. I P17 blev det en andraplats medan P19 även de tog guld.

Efter åren i Ljungby tränade han Hammarbys pojkallsvenska trupp där de äldsta grabbarna var födda -85 vilket bland annat är årskullen Erkan Zengin är ifrån. I Hammarby hade han även P90 som senare gick och blev svenska mästare.

Vidare till Boo FF där han haft förstalagen i i nästan alla ålderskullar från P89/90 till och med P98 samt A-laget. P91 tog sig till final i Dana Cup, P92/P93 vann Nörhalne Cup och P97 tog ett brons i Gothia Cup.

Har de senaste säsongerna tränat i seniorer i Älta IF samt Saltsjöbadens IF samtidigt som han dömer i U19 Allsvenskan. Har under denna tid även varit heltidsanställd hos Svenska fotbollsakademin.

P09
Erik Hedblom Persson är ett välkänt ansikte i Nacka FC som inledde sin tränarkarriär i klubben 2016. Som tränare har Erik varit engagerad i P04 där han bland annat var med när laget segrade i ST-Cupen 2017. Erik har även hunnit med en kort period i P06 som assisterande tränare.

Erik går in i rollen som huvudtränare redan efter höstlovet vecka 44 när klubbens ambition är att starta upp P09. Erik kommer att assisteras utav Jonathan Eklund som nu startar sin tränarkarriär i Nacka FC. Jonathan har haft stora framgångar som fotbollsspelare i både Pojk- och Juniorallsvenskan där han representerade Djurgårdens IF. Jonathan togs även ut till stadslaget som ungdom och spelar nu i Värmdö IF:s A-lag.

Det ska bli otroligt kul att se dessa två unga ambitiösa killar forma P09!

Md nirez3vuji3i2666n0zf
Nordic Pm
Md adidas 2
Adidas
Md logo 168x195pxl
Anlita Stockholms bästa städföretag - som medlem i Nacka har du 10% rabatt på ordinarie priser.
Md fastator
Fastator
Md emterfors el
Emterfors El
Md ogeborg lockup vertical rgb black
Ogeborg
Md splash
ALU BYGG
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub