P07
Nfc

Första matchen 2017

14 jan, 2017
Vi spelade en riktigt rolig och lärorik match mot Åkersberga FC, första 2017. Det var ett mycket bra test då de också ska spela i St: Erikscupen Extra Svår. Vi visar i matchen att vi har tagit bra kliv utvecklingsmässigt och kommer ut med en stark mentalitet, inställning och fysik efter lovet. Nu ser vi fram emot året 2017 med nya utmaningar, där vi ser fram emot att kunna fortsätta i denna takt och utvecklas som lag.

Vinst i första cupen

15 dec, 2016
Vår första turnering som vi spelade med laget var Golden Cup som arrangerades i Kungsängens Sporthall. Hela laget jobbade stenhårt från första matchen ända tills vi lyfte bucklan. Vi fick ställas emot Hammarby IF FF, FC Djursholm, Svensk-Palenstinska FF samt FC Boo. Ni kan hitta tre av fyra matcher på våran Youtube kanal.

Välkomna NFC07!

20 okt, 2016

Ny hemsida!

8 jan, 2018
Nacka FC byter tjänst för sina hemsidor. www.svenskalag.se/nackafc kan ni gå in på för senaste infon från föreningen samt alla våra lag. Inom snar framtid kommer domänen www.nackafc.se att ledas dit. Denna sida kommer inte längre att uppdateras.

NFC-mössor och halsdukar finns att köpa

13 dec, 2017
Sm square m ssaochhalsdukar
Kylan har slagit till på allvar och vi kan vara stolta över att få vara i tältet under hela vintern. Däremot finns det fortfarande gånger vi inte alltid har den turen när vi är på besök hos andra föreningar, så varför inte passa på att visa vilket lag du stödjer genom att inhandla någon av de snygga halsdukarna klubben tagit fram eller en mössa? Självklart går det bra att köpa båda två. Läs mer

Tränare till P06 och F07 klara

20 nov, 2017
Bland de sista pusselbitarna i organisationen är nu satta och vi kan med glädje presentera två nya tränare Läs mer

Provspel för P2010!

14 nov, 2017
Varmt välkomna till provspel med Nacka FC P2010 Läs mer
Md nirez3vuji3i2666n0zf
Nordic Pm
Md adidas 2
Adidas
Md logo 168x195pxl
Anlita Stockholms bästa städföretag - som medlem i Nacka har du 10% rabatt på ordinarie priser.
Md fastator
Fastator
Md emterfors el
Emterfors El
Md ogeborg lockup vertical rgb black
Ogeborg
Md splash
ALU BYGG
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub