Nfc

Provspel för P09!

Publicerad 2017-10-18 14:03
Nu är det dags att söka provspel i P09, klicka in på artikeln för mer information!

Varmt välkomna till provspel med Nacka FC P09! I skrivande stund har Nacka FC lag från P04-P08 samt F04 och F05. Under hösten är målsättningen om att skapa en ny ålderskull i klubben. Nacka FC är en klubb som drivs av ambition och långsiktighet. Vi håller huvudsakligen till på Nacka IP och bedriver vår verksamhet med externa tränare. Är ni ambitiösa och söker en god fotbollsutbildning är Nacka FC rätt val för er, tveka inte att höra av er så snart som möjligt för mer information!

Under vecka 43 och 44 kommer vi ha öppna provträningar för pojkar 09 som ska bilda lag efter höstlovet.
Träningstider:
V43 Tisdag 16:30-18:00 Torsdag 16:15-17:30
V44 Tisdag 17:00-18:30 Torsdag 17:00-18:30

Provträningarna vecka 43 äger rum på Velamsunds BP och provträningarna vecka 44 håller till på Nacka IP. All provträning äger rum på Velamsunds bollplan. Träningen börjar vid utsatt tid. Tänk på att ha med rätt utrustning och var på plats i god tid. Eftersom det är många som söker kommer inte alla spelare att få en plats i laget. Förbered era barn också.

För anmälan till provspel, klicka in på provspel under rubriken "Utbildning" på hemsidan och fyll i formuläret som finns i länken så återkommer vi. Tänk på att meddela eran nuvarande klubb att ni kommer och provspelar hos oss.

Vision
Nacka FC skall erbjuda Sveriges bästa fotbollsutbildning för unga ambitiösa fotbollsspelare.
Klubben skall vara det naturliga alternativet för unga spelare i närområdet som har fotboll som sitt stora intresse.
En spelare i Nacka FC är alltid garanterad en plats i laget. Vi tror på långsiktighet och att spelare utvecklas i olika takt.
Vi har en grupp/trupp per åldersklass, Vi tror på att ha mindre grupper där spelarna blir sedda av tränarna och därmed utvecklas mer.
Vi arbetar systematiskt med att lära spelarna alla delar av spelet. Modellen bygger på att stegvis utveckla spelarna så att de vid 17-18 års ålder skall ha full förståelse för spelets olika moment.
En huvudcoach ansvarar för klubbens spelmodell och en utvecklingsplan för spelare och lag.
Klubbens ambition är att attrahera de bäst lämpade tränarna för varje ålderskull och erbjuda utveckling för klubbens tränare.
Fotboll är en lagsport. Bra lag och bra miljö skapar bra individer.
Lagtränarna kommer att kunna rotera mellan åldersgrupperna, de är fortfarande ansvariga för "sitt" lag men kommer vid vissa pass utbilda andra åldersgrupper.
Fotboll är en helhet. Vi erbjuder utbildning inte enbart inom själva fotbollsspelande utan även inom kost, hälsa, fysik och mental träning.

Med vänlig hälsning
Jesper Björk
Chefstränare Nacka FC
jesper@nackafc.se
+46708762666

Md nirez3vuji3i2666n0zf
Nordic Pm
Md adidas 2
Adidas
Md logo 168x195pxl
Anlita Stockholms bästa städföretag - som medlem i Nacka har du 10% rabatt på ordinarie priser.
Md fastator
Fastator
Md emterfors el
Emterfors El
Md ogeborg lockup vertical rgb black
Ogeborg
Md splash
ALU BYGG
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub