P06
Nfc

Oavgjort mot Lidingö P06-11 i ES

Publicerad 2016-05-14 20:05
Idag spelade vi mot duktiga Lidingö P06-11. Dom sätter mycket hög press på oss och öppnar matchen bäst med ett par målchanser men vi är vakna och står emot, halvtid slutar 0-0. I andra halvlek fortsätter Lidingö spela sitt spel, vi höjer oss mycket i andra halvleken och har ett par målchanser. Lidingö tar ledningen genom att deras målvakt skjuter ut en lång boll som studsar över våra backar och en vaken Lidingö kille sätter dit den. Inte långt efter att Lidingö tar ledningen så jämnar vi ut med ett fantastiskt mål av Jayson. resten av matchen spelas bra av båda lagen och matchen slutar 1-1. Mycket bra och spännande match av båda lagen. Vi ser fram emot nästa match. Framåt NFC!!!