P06
Nfc

Nu är säsongen i full gång för P-06!

Publicerad 2016-08-28 18:27

Det märks att våra gossar har haft en välförtjänt vila under sommaren då de kickade igång säsongen med en match mot Tumba som man sent kommer att glömma. Vilken show grabbarna bjöd på, fantastisk fotboll fick man skåda på planen. Matchen slutade med en överlägsen vinst för NFC med hela 3-0 (och en massa målchanser). Vi vill passa på att tacka Tumba för ett mycket fint spel.

Helgen därpå mötte vi ett riktigt tufft lag från Brommapojkarna, BP-2. Mycket tufft spel men fantastisk fotboll fick man en än gång skåda.
Tyvärr blev vår målvakt Konstantin skadad då han försökte rädda en hörna. Han blev nickad i ansiktet av en BP spelare vilket tyvärr resulterade i en rejäl hjärnskakning. Han fick dessvärre lämna matchen för att söka vård. I sann NFC anda hoppade vår höger ytter Milos in och tog över målvaktshandskarna och det gjorde han med bravur. Denna gång blev det dock en vinst för BP 2 med 2-0 men matchen kunde ha slutat hur som helst. Vår sista match i St Eriks cupen i våras spelade vi mot samma lag och vann med 3-2 så man vet aldrig när dessa två lag möts.
Att få se och njuta av fantastisk fotboll av en helt annan rang kan man dock alltid räkna med när dessa två lag möts. Tack BP för en riktigt bra match!

1-1 BP... Until we meet again.... To be continued....

Igår fick vi möta Hammarby 1 (även kallat 4). Än en gång fantastisk fotboll bjöd våra killar på. Då vår målvakt Konstantin återhämtar sig från hjärnskakningen och stod över denna match hoppade vår Milos in istället och laget kunde ta hem en överlägsen vinst med hela 5-2.
Hammarbys 2 mål släpptes dock in efter ordinarie speltid. Slutresultatet blev hur som helst 5-2 till NFC. Vilket spel... WOW... Vi vill även här passa på att tacka Hammarby för mycket fint spel.

Detta är bara början för våra killar. Vi har ett mycket spännande år framför oss. Januari 2016 skapades NFC P-06 och var helt obesegrade i St Eriks cupen fram till den 20/8 2016!


Stor eloge till våra killar och våra tränare! Det ligger hårt arbete och mycket hjärta bakom denna prestation.

Näst på tur är HJK cupen i Helsingfors. Det vi redan nu kan se är att vi kommer att möta en hel del duktiga lag, men inte att förglömma....

"DET ÄR VI SOM ÄR NFC"

FORZA NFC

Lagledarna
Md nirez3vuji3i2666n0zf
Nordic Pm
Md adidas 2
Adidas
Md logo 168x195pxl
Anlita Stockholms bästa städföretag - som medlem i Nacka har du 10% rabatt på ordinarie priser.
Md fastator
Fastator
Md emterfors el
Emterfors El
Md ogeborg lockup vertical rgb black
Ogeborg
Md splash
ALU BYGG
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub