P04
Nfc

Träningsmatch mot Vasalund 04-1

Publicerad 2017-03-30 18:00
Lördagen den 25 mars är vi inbjudna till Skytteholms IP för att möta Vasalund 04-1. Kvällen innan har vi genomfört en sen kvällsmatch mot Boo 03-1 och vi känns ganska sega inledningsvis och kommer inte riktigt in i matchen. Vasalund gör 1-0 på en fin frispark, ett resultat som sedan står sig till halvtid. I början på andra halvlek gör vi 1-1 i ett fint anfall. Ganska snabbt därefter nickar vi in en boll i eget mål på en frispark och Vasalund har 2-1. Vi jobbar sedan på men får inte riktigt till spelet förrän de sista 15 minuterna som är magiska! Vi vänder 1-2 till 4-2 och gör några riktigt fina spelmål. Vi tackar Vasalund för en bra match och önskar lycka till i er turnering i Spanien kommande vecka!